voorwaarden

Artikelen

Brocante, vintage en retro artikelen, zijn tweedehands artikelen met normale gebruikssporen. Bij de omschrijving van het artikel worden altijd, indien nodig, grotere imperfecties vemeld (noemenswaardige deuken, slijtage etc.) De prijs van het artikel wordt mede bepaald door de conditie ervan.

Alle artikelen, nieuw en oud, zijn opgeslagen in een rookvrije omgeving.

Verzending geschiedt met de grootst mogelijke zorg.

Bestellingen

Bij het plaatsen van een bestelling, ontvang je automatisch een orderbevestiging per e-mail. Deze bevat een overzicht van de door jouw bestelde artikelen en de door jouw gekozen betaal- en verzendwijze (zie ook 'verzending').Wanneer je geen bevestiging ontvangt, houdt dat in dat het opgegeven email-adres niet correct is. Neem in dat geval contact op.

Houd er rekening mee dat de werkelijke kleuren kunnen afwijken door de weergave van het beeldscherm.

Betaling

Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden, dit kan d.m.v. iDEAL, PayPal, bankoverschrijving of contant bij afhalen. De keuze hiervoor dien je aan te geven bij het afronden van de bestelling.

iDEAL

Bij betaling middels iDEAL worden geen kosten berekend. De bestelling wordt z.sm. verzonden. Helaas heeft iDEAL wel eens te maken met storingen, waardoor de betaling niet voltooid wordt. De bestelling kan dan betaald worden d.m.v. bankoverschrijving.

Bankoverschrijving

De bestelling kan betaald worden per bankoverschrijving

NL98INGB0658533584 t.n.v. A.M. Brik

Na ontvangst van de betaling, wordt de bestelling z.s.m. verzonden.

Wanneer de betaling niet binnen 5 werkdagen na besteldatum op de bankrekening is bijgeschreven, ontvang je hiervoor een herinnering. Mocht betaling of annulering van de bestelling uitblijven, dan wordt de bestelling door Briks Brocante geannuleerd en zal het artikel weer in de webwinkel worden opgenomen.

Verzendkosten

Briks Brocante hanteert vier tarieven voor brievenbuspost en pakketpost, gebaseerd op gewicht en/of volume. Deze tarieven gelden alleen voor zending binnen Nederland. Voor zendingen buiten Nederland ontvangt de klant een aparte factuur. Kosten zijn op basis van grootte en gewicht.

Zie ook 'verzending'

Minimaal bestelbedrag

Voor bestellingen die verzonden moeten worden, geldt een minimaal bestelbedrag van € 4,00. Dit om kostendekkend te kunnen werken.

Levertijd

De bestelling wordt, zodra de betaling op de bankrekening is bijgeschreven, zo spoedig mogelijk verzonden. Doorgaans is een bestelling die voor 15.00 uur geplaatst en betaald is, de volgende dag in huis (niet gegarandeerd). Je ontvangt per e-mail een bericht wanneer de bestelling verzonden is.

De bestelling wordt in ieder geval de volgende werkdag verzonden. Het lukt helaas niet altijd om op de dag zelf te verzenden, omdat de zoektochten naar brocante en vintage artikelen ook op werkdagen plaatsvinden.

Bij de keuze "afhalen" wordt na telefonisch overleg, of per e-mail een datum en tijd afgesproken.

Alle getoonde artikelen zijn op voorraad, mits anders vermeld bij het artikel. 

BTW

Brocante artikelen zijn niet belast met BTW. Nieuwe artikelen en de verzendkosten zijn inclusief 21% BTW.

Retouren

Voldoet het artikel niet aan de wensen? De klant heeft het recht om de bestelling zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen retour te zenden.

Zie verder 'retourrecht'.

Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief  via de homepage of aan het eind van de bestelprocedure. Nieuwsbrieven worden alleen gestuurd naar klanten en belangstellenden die zich hiervoor hebben aangemeld. Afmelden kan d.m.v. een link vermeld op de nieuwsbrief.

Privacy

De door jouw verstrekte gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld. De gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de verwerking van de bestelling en de eigen administratie.

Copyright/auteursrechten

Alle rechten voorbehouden.

Niets uit deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Briks Brocante 

Briks Brocante staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Breda onder nummer 20166258

BTW-nummer: op de factuur wordt het BTW-nummer vermeld.

NL98INGB0658533584 t.n.v. A.M. Brik

Voor betalingen vanuit het buitenland is tevens het BIC-nummer benodigd: BIC: INGBNL2A

© 2014 - 2018 Briks Brocante | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel