klantreacties

Wil je ook een berichtje achterlaten, dan kan dit via de mail waarna het op deze pagina geplaatst zal worden. Er wordt alleen een datum en voornaam vermeld, bij ontbreken voornaam alleen 'klant'.

13-07-2024 Carla

Leuk cadeautje gekocht voor een kleine smurfen liefhebber. Bedankt voor de snelle verzending en de leuke tashanger (die houd ik zelf).

05-07-2024 Kimberley

Het is alweer een tijdje geleden, maar ik wil je toch nog even laten weten dat het pakketje met de mooie spulletjes goed bij mij is aangekomen. Ik ben er heel blij mee! Bedankt voor het zorgvuldige verzenden. Het uitpakken is altijd zo leuk! Dankjewel voor alles!

27-06-2024 Areke

Mijn bestelling is aangekomen en de smaakvolle en creatieve wijze draagt bij aan de bijzondere betekenis die het kopen van dit prachtige blik vertegenwoordigd.  Dankjewel!

29-04-2024 Hanneke

De bestelling is goed binnengekomen. Bedankt voor het goede inpakken! Ik heb mijn piepmuisje van ruim 45 jaar geleden weer terug :-)

26-04-2024 Yvonne

Alles is goed aan gekomen en heel hartelijk dank voor het mooie kaartje en het inpakken van de spullen 👍 

12-04-2024 Carla

Weer 3 prachtige blikken kunnen toevoegen aan mijn verzameling. Ook 2 leuke beeldjes voor de letterbak en er zat een extra beeldje bij. Bedankt weer voor alles!! 🤗

04-04-2024 Rachel

Mijn 8 jarig zoontje was heel erg blij met deze bijzondere vintage houten trein met karakter. Deze was goed aangekomen, dank daarvoor.

21-03-2024 klant

Dankjewel, voor het snel versturen, het mooi en goed inpakken en de mooie kaart, ik ben er blij mee

10-01-2024 Carla

Zojuist het pakket ontvangen met alle mooie opgespaarde spulletjes. Alles weer zo leuk ingepakt, een feest om het uit te pakken en alles een nieuw plekje te geven. Bedankt weer en tot de volgende keer!! 🤗 

30-11-2023 Martina

Hoi Annelies, 

Een tijdje geleden prachtige vintage spulletjes besteld. Wat een feestje om het pakketje te ontvangen! Alles zo zorgvuldig verpakt. Ook heel fijn dat het geen probleem was om last minute nog een artikel bij te bestellen. Dankjewel en tot ziens :)   Groetjes Martina 

28-10-2028 Helma

Vandaag mijn bobeches in tevredenheid ontvangen, heel leuk verpakt met een verrassing, daarvoor mijn hartelijke dank.

02-10-2023 Carla

Bedankt Annelies, het was weer een feestje om alle mooie spulletjes uit te pakken. Jij vindt toch altijd de spulletjes die ik niet vind. Ben weer blij met alles!! 🤗🌻 Groetjes van Carla 

07-06-2023 Lia

Pakketje ontvangen. Wat een leuk vintage babyboekje. En zo schattig ingepakt! Dankjewel. #blijmee

23-05-2023 Carla

Weer bedankt voor de snelle verzending van alle opgespaarde spulletjes, ben weer heel blij met alles!! 🤗🌹

25-04-2023 Jennifer

Bedankt voor de het zorgvuldige verpakkingswerk (heb het net ontvangen), het is zo echt een kadootje om uit te pakken. Ik ben heel blij met alles, de koffie potjes staan helemaal retro in mijn keuken! Ik kom zeker nog eens terug in je webwinkel!

20-04-2023 Anne-Marie

Vandaag gearriveerd. Dank voor de voortreffelijke verzorging! Echt een cadeautje (voor mezelf)!

08-02-2023 Carla

Bedankt Annelies voor alle mooie (opgespaarde) spulletjes. Super blij weer met alles, ook met de leuke kaart die erbij zat. Tot een volgende bestelling!! 🤗

11-01-2023 Janke

Heel hartelijk dank voor de snelle en goede verzending van de door mij bestelde miniatuurtjes. Mijn letterbak ziet er een stuk beter uit.

10-01-2023 Mirjam

Het kwartet en de kaart zijn goed bezorgd. Bedankt! Wat leuk ingepakt, ik ben er blij mee! 

13-12-2022 Anne-Marie

Ik heb het pakket in goede orde ontvangen. Erg leuk en goed verzorgd. Dank u wel!

19-11-2022 Mijke

Vandaag heb ik het pakje goed ontvangen en het zag er heel feestelijk uit! En ook leuk dat er zo'n lief cadeautje bij zat. Ik ben heel blij met alles, dank je wel! Graag tot een volgende keer.

02-11-2022 Jan

Bestelling bestond uit 2 vintage Moezel wijnglazen. Bij aflevering bleek 1 van de glazen stuk te zijn. Via mail melding hiervan gemaakt. Snelle reactie gekregen en de toezegging dat aan mij de helft van het bedrag geretourneerd zou worden. Later mail gekregen met de mededeling dat het gehele bedrag terug gestort zal worden omdat met 2 drinken gezelliger is dan alleen. Dit is een voorbeeld hoe je ook met klanten om kan gaan. TOP….

29-20-2022 Thenya

Bij deze wil ik je hartelijk bedanken voor de fantastische blikken. Het groene Ceylon blik had een van mijn oma's vroeger en daar zaten haar chocolaatjes altijd in. Daar had ik als kind en nu nog steeds prachtige herinneringen aan. Ik weet niet waar het origineel is gebleven maar ben blij dat ik een kopie in mijn bezit heb. Toch een stukje oma in huis💚 Het rode Engelse postbode spaarbusje is gewoon zo schattig. Dank dat je het zo mooi hebt ingepakt en het lieve briefje met houten paddenstoeltje erbij.

26-10-2022 Janny

Ik heb het pakket met koffiekan en weegeschaal ontvangen. Het ziet er heel goed uit. Ook met zorg verpakt en een snelle levering. Ik ben er erg blij mee en zal ongetwijfeld nog wel eens vaker iets bestellen.

05-10-2022 Carla

Vandaag mijn bestelling ontvangen: een prachtig kattenblik, leuke kattenbeeldjes, mooie emaille theepot en een leuk nostalgisch boekje (good old memories).  Bedankt voor de leuke extra  kattenspeldjes die erbij zaten!! 😻 

24-09-2022 Metha

Ik ben erg blij met het mooie poppenboek! Mvg 

09-08-2022 Carla

Weer 2 prachtige blikken ontvangen voor mijn verzameling. En ook leuke knijppoppetjes + luciferpoppetje + pluche hondje, zien er nog goed uit voor hun leeftijd. Bedankt voor de snelle verzending en het heerlijke lavendelzakje wat erbij zat!! 🤗🍀

05-08-2022 Willy

Dank je wel voor de snelle levering van de bestelde artikelen. Super blij mee. Was ook zeer verrast door de manier van leveren. Het zijn echte cadeautjes. Dat maakte me extra blij😊 Nogmaals dank je wel voor hiervoor.

31-07-2022 Paul

Het Zwarte Pieten-spel heb ík zojuist ontvangen en ziet er uitstekend uit. Ben er blij mee. Bedankt voor de snelle verzending.

24-06-2022 Carla

Bedankt Annelies, voor de leuke en mooie (opgespaarde) spulletjes. Vooral het grijs gewolkte emaille vind ik erg leuk. Ook bedankt voor de mooie extra kaart van Rie Cramer. Alles was weer leuk ingepakt en snel verzonden. Tot de volgende keer maar weer!!

12-05-2022 Ariette

dank voor de mooie spulletjes weer!! heel blij mee! 

28-04-2022 Carla

Weer mooie spulletjes ontvangen ter aanvulling op mijn verzamelingen. De mogelijkheid om op te sparen is ook erg prettig geregeld. Bedankt voor het leuke inpakken en de snelle verzending!! 🤩🤗🌹

01-04-2022 Astrid

Het blikje/kruideniershuisje is goed aangekomen. Leuk dat er een persoonlijke noot met een klein paaskuikentje mee is gestuurd. Dankjewel voor de goede en snelle verzending!

30-03-2022 Jan

Zeer leuke items voor een zeer schappelijke prijs. Snelle verzending en zorgvuldig verpakt. Zeker niet mijn laatste aanschaf bij briks brocante

29-03-2022 Trudy

Zojuist het pakketje opgehaald. Ben er erg blij mee en wat heeft u het secuur ingepakt. Heel veel dank en dank voor uw cadeautje.

18-03-2022 Anny

Bij deze even mijn complimenten voor de bezorging! Zat keurig en 👍ingepakt. Met daarnaast nog 😍 dankkaartje. Aangenaam verrast! Tot zeker een volgend keer.
 

18-03-2022 Carla

Mijn bestelling was weer leuk ingepakt en snel ontvangen. 3 leuke Sarah Kay mokken, een schattig knijppoppetje (good old memories) en een mooi blikje om toe te voegen aan mijn collectie. Bedankt weer Annelies, voor alles. 🍀

04-02-2022 Herma

Heel hartelijk bedankt voor de snelle verzending van mijn bestelling! Alles is goed aangekomen .

24-01-2022

Pakket snel ontvangen, heel leuk verpakt ook, leuke website met veel mooie spullen, zeer de moeite waard om rond te kijken, ga ik ook zeker doen. Lieve groet, Lenie

18-01-2022 Carla

Zojuist mijn bestelling ontvangen:  10 mooie marmeren eieren in diverse pastel kleuren. Kwamen heel leuk verpakt in een grote eierdoos. De paaskaart met het gele kuiken en de valentijnskaarten zijn ook erg leuk. Bedankt voor de snelle verzending en de leuke extra sleutelhanger. Tot een volgende keer maar weer 🤗 

08-01-2022 Emmy

Vandaag de spullen ontvangen, goed verzorgd en met een presentje en leuk kaartje. Dank je wel!
En alles is leuk, net zoals ik het op de foto zag. 

09-12-2021 Karin

Hartelijk dank voor de snelle levering van de mooie kleine Friese doorlopers. Ze staan prachtig in mijn interieur. Ze zijn terechtgekomen in het Tukkerland Twente/Haaksbergen. Ook nog bedankt voor de leuke kerstkaart, top. De verpakking was ook prima in orde, ik wens jullie, fijne kerstdagen en een goed oud en nieuw. Ik kijk zeker nog wel eens op je leuke site.

23-11-2021 Selma

Beste Annelies, Het pakketje is afgelopen vrijdag bezorgd. Bedankt ook voor de leuke kaart.

23-11-2021 Carla

Bij deze bedankt voor de snelle verzending van de kattenkaarten en ook voor de 2 extra kaartjes met katten, heel attent. Je hebt ook een prachtig blik met katten in de shop, deze heb ik ook staan anders had ik hem gelijk besteld. Tot een volgende bestelling maar weer.

08-07-2021 Sven

Hoe leuk een superleuk blik, verpakt als een cadeautje mét een handgeschreven kaartje. Echt een mooie persoonlijke aanpak, compliment! Dank je wel.

08-06-2021 Harma

Het pakketje is hier zojuist goed aangekomen en wat zijn de spulletjes mooi! Ook heel leuk dat u het zo zorgvuldig en gezellig ingepakt heeft. Echt leuk om zulke cadeautjes uit te pakken!

26-03-2021 Herma

Zojuist mijn bestelling ontvangen. Een mooi nostalgisch boekje en een oude Ariadne met heel veel leuke patroontjes. Super snelle, verzorgde verzending en ook heel leuk ingepakt. Hier word je toch blij van. Bedankt en lieve groetjes, Herma 

19-03-2021 Carla

Eindelijk een prachtig geldkistje van Brabantia gevonden. Ik was al een tijdje op zoek naar een mooi exemplaar en deze vond ik gelukkig in deze leuke shop, zelfs met de sleuteltjes erbij.
En ook nog 2 leuke miniatuur blikjes, ik ben er weer helemaal blij mee.
Bedankt voor het inpakken, de leuke kaart en de snelle verzending!!

18-03-2021 Viviane

Bedankt voor het pakket dat met zorg is ingepakt.  Ik ben er heel blij mee🤗

23-02-2021 Aafke

Vandaag ontving ik mijn bestelling, zeer goed en mooi ingepakt met als extra een mooie vlinderkaart.
Heel erg blij mee! Bedankt, ik ben zeer tevreden over winkelen bij Briks Brocante.

19-02-2021 Carla

Leuke paaskaarten, lief klein blikje en miniaturen voor in de letterbak.
Kortom, weer goed geslaagd bij deze leuke shop.
Bedankt voor de snelle verzending en de extra kaart!! 🤩🐰🐣

11-02-2021 Liesbet

Eergisteren een bestelling geplaatst en vandaag al de spulletjes ontvangen!
Ben er erg blij mee, vooral de oude linnen knoopjes zijn tof. Komen mooi van pas voor een ‘tag’ challenge op Instagram.
Ik ga zeker de site in de gaten houden voor nog meer leuke, oude handwerkspulletjes.
Bedankt voor de leuke kaart, die is gaaf voor atc’s en rolodexkaartjes, en natuurlijk ook bedankt voor de supersnelle levering!

30-01-2021 Carla

Vandaag weer een leuke bestelling ontvangen; briefpapier, kinderboekje, kaarten en een bosje oude sleutels.
Alles weer zo leuk ingepakt, echt een kadootje in de brievenbus!!
De bijgesloten magneet ook zo leuk, bedankt voor alles!! 🤗🍀

23-01-2021 Veronique

:) :) Wat een feest om van jullie een bestelling/pakje
te ontvangen. Zo keurig verzorgd.
Ik weet waar ik voortaan als eerste zal gaan kijken als ik weer naar iets op zoek ben.
Dank voor de service.

03-12-2020 Carla

Net binnen: mooie en leuke kerstspulletjes, vooral de kerstballenhanger is prachtig en goed verpakt binnen gekomen.
Bedankt Annelies voor de snelle verzending en de leuke kaart met kersthanger!!
Alvast fijne feestdagen 🎁🎅🎄

14-11-2020 Carla

Zojuist de leuke pakjes uitgepakt: prachtig fotolijstje, een leuk Rosetta spel en een mooi Sinterklaas boek met ouderwetse platen.
Bedankt weer voor de snelle levering en ook voor de bijgesloten magneet, wat een schatje.
Tot een volgende bestelling!! 🤗🌺🍀

27-10-2020 Carla

Weer een prachtig boekje van de bloemenkinderen, snel ontvangen!!
Bedankt voor het leuk inpakken en de poezieplaatjes 🤩🌹🦋

05-10-2020 Anke

Geweldig leuke website! Nog niets besteld maar op zoek naar serviesgoed Landleven Goedewaagen hier terechtgekomen!

30-09-2020 Marlene

Eerste keer dat ik een bestelling heb gedaan. ... en mijn bestelling was fantastisch leuk ingepakt, een feestje voor mijzelf! Ook zat er nog een verrassing in het pakketje, zo leuk! En het pakketje op zich was zorgvuldig ingepakt, met voldoende beschermmaterialen, om mijn breekbare spulletjes heelhuids in ontvangst te kunnen nemen. Dank en groeten van Marlene :)

25-08-2020 Helma

Boekje gekocht bij Briks Brocante voor mijn moeder, die 90 jaar is.
Zij herinnert zich het boekje uit haar jeugd en koestert het als een dierbare herinnering.
Het kwam met de post, kort na bestelling, het was met aandacht ingepakt.

01-07-2020 Anouk

Zo nu en dan stuit je zomaar op een site waar je het bestaan niet van wist.Wat een feestje zoveel jeugd sentiment :)
Gelijk een kadootje voor mezelf besteld.En het was nog echt een kadootje ook...zo blij mee :) :)
Heel erg bedankt

27-06-2020 Carla

Mijn bestelling was weer een feestje om uit te pakken!!!
2 mooie blikken, pasjeshouder met petit point en leuke kleine zeepjes van Avon.
Bedankt weer voor alles en tot een volgende bestelling 🤩🌹

05-06-2020 Marjan

Bedankt voor de (leuk ingepakte!) blikken! Ik ben er erg blij mee.

22-02-2020 Loraine

Vandaag mijn pakket uitgepakt, superblij met de mooie blik en leuk verpakt👌💜💜💜👍

20-05-2020 Carla

Zojuist mijn pakket uitgepakt, weer vol met ingepakte cadeautjes!
Een mooi Sarah Kay blik, een nostalgisch blik van Douwe Egberts een een leuk boekje van "Liefde is ..." wat ik cadeau geef aan een aanstaand bruidspaar.
Bedankt, ook voor de mooie vlinderkaart en poëzieplaatjes 😃🤗🦋

25-04-2020 Corine

Super blij met het Fisher price huis!! Ziet er schitterend uit en snel in huis. Kleinkinderen kunnen er fijn mee spelen. #nostalgie

14-01-2020 Jolanda

Vanmiddag het mooie blikje ontvangen, ik ben er heel blij mee. De service is top, snel verzonden, prachtig en goed verpakt en ook nog een leuke kaart erbij.
Net of ik jarig was. Dank je wel, ik ga vast nog vaker aankopen doen. :)

22-11-2019 Margriet 

Pakketje op tijd ontvangen, was ontzettend leuk ingepakt met een mooi kaartje erbij. Mijn complimenten! Echt een cadeautje voor jezelf als je hier iets bestelt, zeker aan te raden! Dankjewel voor de goede service :) :) :)

21-11-2019 Silvia

Mijn zwarte pieten kwartet netjes ontvangen.Snel geleverd en netjes ingepakt.
Mijn jeugd herinneringen kunnen weer opborrelen, blij mee dat ik het nog kon krijgen.
Dankjewel voor de goede service.
Groetjes😀😀

10-11-2019 Nikki

Pakje kwam heel snel. Spulletjes waren in cadeaupapier verpakt, dus heel leuk om uit te pakken! En ook nog een vintage attentie erbij in de verpakking. Top :) !

05-08-2019 Rosemin

Dag, ik heb het pakketje goed ontvangen. Wat een mooi theepotje en wat was het mooi en zorgvuldig ingepakt .. Mooie kaart erbij. Merci beaucoup en tot een volgende x

01-08-2019 Joke

Boekje besteld; dat is snel bezorgd en ziet er goed uit, precies zoals beloofd.

20-06-2019 Guy

Wat een geweldige ervaring met deze webshop! Hier wordt nog meegedacht met de klant......de teckel sleutelhanger was een schot in de roos?, ook snelle verzending.....dankjewel Annelies...

24-05-2019 Ellen

Super blij met het brocante speelgoed! Hele snelle verzending en als verrassing alles als cadeautjes verpakt. Ik zal de site in de gaten houden voor nog meer leuke spullen.

13-03-2019 Danielle

Wat een geweldige webshop heeft u! Ik had een aantal mooie spulletjes uitgezocht, en was zo blij toen ze er waren. Alles zo zorgvuldig en mooi ingepakt, uitpakken is echt een feestje! Spulletjes zijn in het echt nog mooier dan op de foto’s. Ontzettend bedankt, en ik hou de webshop zeker in de gaten :) groetjes vanaf Ameland

12-03-2019 Andries

Beste Annelies,
De bestelling van de 3 leesboekjes is vandaag aangekomen. Voor mij een belangrijk gebeuren. Ik herinner me de boekjes nog uit mijn jeugd. De illustraties hebben op mij vroeger veel indruk gemaakt. De sfeer van bepaalde tekeningen heb ik inmiddels meer dan 60 jaar vastgehouden.
Helaas was ik zelf de boekjes kwijt. Vandaag ben ik weer met de sfeer van toen herenigd. Dankzij Briks Brocante.
Het pakketje was professioneel ingepakt. Als extra nog een antieke kaart van het Verenigd Koninkrijk. Juist op een belangrijk moment met betrekking tot de Brexit vandaag! Terwijl Engeland ons vakantieland is al meer dan 20 jaar. Het heeft zo moeten zijn. Hartelijk Dank! 

Hennique

Gewèldig mooie site! Daar is veel aandacht aan besteed. Zo ook aan de verzending. Het boekje was met zorg verpakt. Dat beetje extra maakte het tot een ‘cadeautje’....

Clara

Prima webshop. Alles is goed te vinden, veilig betalen met iDEAL en meteen een bevestiging na bestelling. Snelle verzending en ook daarover meteen een mailtje. Bij aankomst (degelijke verpakking) blijkt de stopwol precies de goede kleur te hebben: zelfs nog beter dan op de website te zien was, namelijk een iets diepere kleur. Als ik weer iets in deze richting nodig heb kom ik zeker terug om te kijken of deze shop mij weer verder kan helpen. Bedankt voor de goede en snelle service.

Wim

Een emaille papbordje van Molenaars Kindermeel, nostalgie uit mijn vroege jeugd.
Puntgaaf op de foto's op de website, en in werkelijkheid nog mooier.
Prima in beschermende verpakking verzonden, en binnen 48 uur had ik hem thuis.
Pluim voor Briks Brocante!

 

© 2014 - 2024 Briks Brocante | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel